Ciekawe linki
Newsletter LGD - obowiązek informacyjny RODO
Drukuj stronę
Udostępnij na Facebooku
Udostępnij na Google+
Udostępnij na Twitterye
Udostępnij na Śledziku
Newsletter LGD - obowiązek informacyjny RODO

ADMINISTRATOR DANYCH OSOBOWYCH
 

Administratorem Państwa danych osobowych jest Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania Sąsiedzi wokół Szlaku Piastowskiego z siedzibą przy ul. Władysława Jagiełły 11, 88-300 Mogilno.
e-mail: lgdsasiedzi@lgdsasiedzi.pl

 

CEL PRZETWARZANIA DANYCH OSOBOWYCH ORAZ PODSTAWA PRAWNA PRZETWARZANIA
 

Państwa dane osobowe (adres e-mail lub nr telefonu – podany dobrowolnie, jednak niezbędny w celu realizacji Newslettera) będą przetwarzane w celu przesyłania Państwu informacji dotyczących działalności naszego Stowarzyszenia, w szczególności:

1) o dostępnych grantach i dotacjach, 
2) o działaniach promocyjnych, 
3) o inicjatywach innych NGO, którymi mogą być Państwo zainteresowani. 

 

Na Państwa adres e-mail, nr telefonów (o ile zostały podane) mogą być także wysyłane przypomnienia, powiadomienia, informacje handlowe i marketingowe, dotyczące działalności Stowarzyszenia, w szczególności nt.: realizowanych projektów, organizowanych szkoleń, kursów, konferencji, targów, seminariów, wizyt studyjnych, poszukiwanych partnerów do współpracy. 
 

Celem przetwarzania oraz podstawą prawną przetwarzania Państwa danych osobowych jest:

  • Realizacja zamówionej usługi przesyłania newslettera w zakresie wymienionym powyżej – podstawą prawną przetwarzania jest prawnie uzasadnionych interesów realizowanych przez administratora lub przez stronę trzecią (art.6 ust. 1 lit. f RODO)

Informujemy także, że Stowarzyszenie nie będzie wykorzystywało Państwa danych osobowych do podejmowania decyzji, które opierają się wyłącznie na zautomatyzowanym przetwarzaniu, w tym profilowaniu, i wywołują wobec Państwa skutki prawne lub w podobny sposób istotnie na Państwa wpływają.
 

OKRES PRZECHOWYWANIA DANYCH OSOBOWYCH
 

Państwa dane będą przetwarzane do momentu zgłoszenia sprzeciwu na dalsze przetwarzanie danych osobowych lub przesłanie wiadomości z prośbą o zaprzestanie wysyłania Newslettera.
 

PAŃSTWA DANE OSOBOWE NIE BĘDĄ UDOSTĘPNIANE INNYM PODMIOTOM.
 

PRZYSŁUGUJĄCE PAŃSTWU PRAWA
 

Mają Państwo prawo żądania dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania, prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania, a także prawo do przenoszenia danych.

 

Z powyższych uprawnień można skorzystać wysyłając, e-mail na adres lgdsasiedzi@lgdsasiedzi.pl lub wysyłając wniosek pocztą tradycyjną na adres Stowarzyszenia.

Zastrzegamy sobie prawo realizacji powyższych uprawnień po pozytywnym zweryfikowaniu tożsamości osoby ubiegającej się o wykonanie danej czynności.
 

PRAWO WNIESIENIA SKARGI DO ORGANU NADZORCZEGO
 

Jeżeli uznacie Państwo, że Wasze dane osobowe są przetwarzane przez Stowarzyszenie niezgodnie z prawem, przysługuje Państwu wniesienie skargi do organu nadzorczego, czyli Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

 

lista plików do pobrania
1
pobierz plik
Newsletter LGD - obowiązek informacyjny RODO  (113 KB / .pdf)
licznik odsłon: 6443
 
Newsletter LGD - obowiązek informacyjny RODO
MAMY GŁOS w Mogilnie
Wtorki z NGO - poznajmy się: Stowarzyszenie Rozwoju Wsi "Promyk Nadziei" z Żabienka
„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich:
Europa inwestująca w obszary wiejskie”.

Operacja mająca na celu wspieranie lokalnego rozwoju na obszarach wiejskich, współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach działania „Wsparcie dla rozwoju lokalnego w ramach inicjatywy LEADER” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014 – 2020.
Przewidywane wyniki operacji: realizacja Strategii Rozwoju Lokalnego Kierowanego przez Społeczność na lata 2016 – 2023
Stowarzyszenie Lokalna Grupa Działania
Sąsiedzi wokół Szlaku Piastowskiego
Adres: ul. Władysława Jagiełły 11
88-300 Mogilno
(wejście od ul. Sądowej)
Licznik - (od 26 lipca 2016 r.)
liczba osób OnLine: 3
dzisiejsze odwiedziny: 465
wszystkie wizyty: 2252692
2016 - 2022 © LGD Sąsiedzi wokół Szlaku Piastowskiego
Projekt i wykonanie em-studio.pl
W ramach strony LGD Sąsiedzi stosujemy pliki cookies. Możesz samodzielnie zarządzać cookies i dokonać zmiany ustawień w swojej przeglądarce.
Więcej informacji znajdziesz na stronie cookies.